Stenj in vrvice za nagrobne, dekorativne sveče

Kresničke - reciklirajmo in ustvarjajmo

Čudovite vodne svečke, ki nastanejo iz ostankov jedilnega olja v vsaki kuhinji in v dolgih dneh gorenja spominjajo na veličasten pomen vode, ki je dobil glas v začetku 21.stoletja.V poljubni kozarec ali posodo vlijemo 2/3 vode, 1/3 jedilnega olja  (ostanke od pečenja ali cvrtja le  prelijemo skozi cedilo) in dodamo nekaj kapljic poljubnega eteričnega olja. V negorljiv plovec za večkratno uporabo vstavimo stenj in ga prižgemo v kozarcu.  Tako nastala vodna svečka gori najmanj 20 ur z 1 cm jedilnega olja.  Ko svečko želimo ponovno prižgati, le dolijemo olje in po potrebi zamenjamo stenj.                                 

  

Za večjo kreativnost lahko okrasimo kozarčke, obarvamo vodo in se poigramo z lastno domišljijo. Namesto eteričnega olja lahko uporabimo nekaj kapljic limone, ki učinkovito odganja komarje ob poletnih večerih.

                                                                 

 S Kresničkami širimo okoljevarstveno zavedanje in vedenje, kako pomembno je verjeti in izbirati svoje misli, da lahko izpolnimo vse svoje želje. Skupaj z invalidi Slovenije pomagamo uresničiti posamezne, iskrene želje, ki so prispele naš naslov in jih prinesemo zavite v koš presnečenja.

                                                                  


Naj unikatna vodna svečka, nosi tisto najlepšo misel, katero želimo zase. Nehote nas v dolgih dneh gorenja spominja na magičnost vode, ki svojo vsebino nemudoma preoblikuje na vibracijo naših misli ali besed.

 

Predstavitev

Vizija
Kje smo
Kontakt
Poslanstvo
Stenji

Nagrobni program
Dekorativni program
Vrtni ogenj/ bakle
Vrvice
Vrvi
Novice
Kupci
Svečomat
Piskotki
¸ Zastor d.o.o., Spodnja Rečica 87, 3270 Laško, tel. 03 734 12 00

Produkcija: Spletne rešitve Sloway