Piskotki - Stenj in vrvice za nagrobne, dekorativne sveče - Piskotki

Piskotki

Spoštovani uporabnik,

Seznaniti vas moramo, da spletno mesto, ki ga trenutno obiskujete uporablja »piškotke« ali po angleško »cookies« in vas naprošamo, da se z njihovo uporabo strinjate, saj vam želimo izboljšati uporabniško izkušnjo. To je bilo do sedaj samodejno, sedaj pa se morate s tem strinjati, tako, da na dnu strani kliknete »Dovoli uporabo piškotkov«.

Spletna mesta uporabljajo piškotke že dolgo casa in tudi naše ni izjema. Na svojih racunalnikih, tablicah in pametnih telefonih imamo shranjenih že veliko piškotkov z razlicnih spletnih strani. Vendar pa z novo zakonodajo (natancneje z ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obvešcanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je zacel veljati v zacetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na racunalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotek je majhna datoteka, obicajno vsebuje zaporedje crk in številk, ki se naloži na uporabnikov racunalnik, ko ta obišce doloceno spletno mesto. In ravno ta piškotek omogoca spletnemu mestu, da ob vsakem ponovnem obisku uporabnika prepozna. Piškotki so tako pomembni za delovanje spletnih mest, z namenom, da se uporabnikova izkušnja izboljša.

Zakaj potrebujemo vašo privolitev za piškotke?

Piškotki zagotavljajo uporabniku prijazno uporabniško izkušnjo. Interaktivnost med uporabnikom in spletnim mestom je s pomocjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomocjo si spletno mesto zapomni posameznikove nastavitve in želje, uporabniku je tako ob naslednjem obisku samodejno prikazana vsebina, ki jo želi in na nacin, kot si jo želi prikazati.

Piškotki nam omogocajo na podlagi preteklih obiskov izvedeti kakšne vsebine želite videti in tako lažje prilagajmo spletno mesto vašim potrebam. S pomocjo piškotka prepoznamo napravo s katero brskate (racunalnik, tablica, mobitel) in tako prilagodimo prikaz vsebine vaši napravi. Piškotek nam v oglaševalskem omrežju pomaga tudi prikazati oglas, ki je za vas zanimiv.

Katere piškotke uporablja naše spletno mesto:

  • SEJNI PIŠKOTEK: Uporabljen za delovanje spletnega mesta
  • PIŠKOTEK za pomnjenje uporabniške nastavitve za uporabo piškotkov

Vrsta piškotka Izdajatelj Namen Trajanje
NUJNI                                            

PH_HPXY_CHECK
kohanasession
zastor.si Piškotki, nujni za osnovno delovanje strani.
Za njihovo namestitev vaša privolitev ni potrebna.
 Seja
       

Sicer pa lahko nastavitve za piškotke nadzirate in spreminjate sami v vašem spletnem brskalniku. Spodaj so navedene povezave do navodil:


Piškotke Google Analytics je mogoce onemogociti tudi s pomocjo navodil, ki so na voljo na tej povezavi: Google Analytics

Predstavitev

Vizija
Kje smo
Kontakt
Poslanstvo
Stenji

Nagrobni program
Dekorativni program
Vrtni ogenj/ bakle
Vrvice
Vrvi
Novice
Kupci
Svečomat
Piskotki
¸ Zastor d.o.o., Spodnja Rečica 87, 3270 Laško, tel. 03 734 12 00

Produkcija: Spletne rešitve Sloway